sreda, 06 maj 2020 10:11

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA ORGANIZACIJU TRENINGA NA TERITORIJI CRNE GORE

Autor:

 

  • Predmet Javnog poziva: 

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) raspisuje Javni poziv za dostavljanje ponuda za organizovanje treninga za stručne radnike/ce i saradnike/ce u oblasti socijalne i dječje zaštite, na teritoriji Crne Gore.

 

  • Uslovi/bitne karakteristike: 

Javni poziv je otvoren za sve agencije čije se sjedište/predstavništvo nalazi na teritoriji Crne Gore i koje mogu dostaviti ponude za organizaciju višednevnog treninga i obezbijediti tehničku podršku tokom trajanja istog u nekom od hotela na teritoriji Crne Gore po sljedećim zahtjevima:

- rezervacija punog pansiona u hotelu za 15 - 20 gostiju (4 noćenja, 5 dana), kao i kafe pauze tokom dana;

- nabavka materijala za učesnike, u skladu sa zahtjevima UMHCG;

- isplata troškova prevoza;

- tehnička podrška tokom trajanja treninga.

 

  • Napomena: 

Zainteresovanim agencijama će nakon iskazivanja interesovanja za učešće u Javnom pozivu putem mejla biti poslat tenderski paket za pružanje predmetne usluge. 

 

  • Rok za prijavu:

Interesovanje za dostavljanje ponuda agencije mogu iskazati najkasnije do 6. juna 2020. do 12.00h na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., uz napomenu (naslov mejla): Javni poziv za dostavljanje ponuda za organizaciju treninga na teritoriji Crne Gore. Tenderski paket će zainteresovanim ponuđačima biti dostavljen najkasnije do 12. juna 2020.

Za detaljnije informacije zainteresovani se mogu javiti putem gore navedenog mejla ili na brojeve telefona 020/265-650, 067/801-761 i 069/385-981.

 

  • Opis projektne aktivnosti:

UMHCG planira organizovanje treninga za stručne radnike i saradnike u oblasti socijalne i dječje zaštite na opšte teme u oblasti invaliditeta, personalne asistencije i pružanja socio-edukativnih usluga:

  1. Trening program za zaposlene u oblasti socijalne i dječje zaštite na opšte teme iz oblasti ljudskih prava djece s invaliditetom i osoba s invaliditetom (u centralnom dijelu Crne Gore u julu 2020);
  2. Obuka za stručne radnike/ce, stručne saradnike/ce i saradnike/ce o usluzi personalne asistencije – značenje, standardi, uloge, prava i obaveze korisnika, saradnika, i stručnih radnika/ca (u sjevernom dijelu Crne Gore u decembru 2020);
  3. Obuka iz obasti socio-edukativnih usluga po akreditovanom programu (u južnom dijelu Crne Gore u maju 2021).

Aktivnosti su dio projekta Pristupačnim prevozom do promjena (Accessible drive (for) the change) koji Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore realizuje u partnerstvu s Glavnim gradom Podgorica i Zavodom za socijalnu i dječju zaštitu, uz podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave, kroz projekat IPA II - Višegodišnji program akcije za Crnu Goru za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu politiku (Multi-annual Action Programme for Montenegro on Employment, Education and Social Policies), grant u okviru poziva Podrška pružanju usluga socijalne i dječje zaštite.

Pročitano 2501 put(a)

Back to top