19 jun 2018
nedelja, 15 novembar 2015 15:28

UMHCG raspisuje konkurs za esejsko takmičenje

Postavio/la 
Ocijenite ovaj tekst
(0 glasova)

Povodom mjeseca podizanja svijesti o invaliditetu, a uoči Međunarodnog dana tolerancije 16. novembra, Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore u okviru svojih aktivnosti koje realizuje u ovom mjesecu raspisuje:KONKURS ZA ESEJSKO TAKMIČENJEUMHCG poziva sve zainteresovane da se prijave na literarno takmičenje na teme:

1. Vide me, dakle postojim!

2. Moja različitost - moje pravo!

3. Slobodna tema


Predložen je veći broj tema kako bi takmičari bili u prilici da odaberu onu temu koja je najbliža njihovom iskustvu i time daju svoj doprinos aktivnostima u okviru mjeseca podizanja svijesti o invaliditetu.
Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u literarnom takmičenju treba da do 30. novembra pošalju esej od 1500 riječi na jednu od gore navedenih tema na mejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , sa naznakom u mejlu „Esejsko takmičenje“.


Takmičari koji šalju svoje eseje u mejlu treba da napišu ime i prezime, mjesto iz kojeg dolaze i kontakt telefon. Prema pravilima takmičenja svako može poslati po jedan esej na bilo koju od ponuđenih tema.

Sve eventualne sporove i primjedbe riješiće članovi UMHCG.

Pravo učešća na konkursu za esejsko takmičenje imaju osobe s invaliditetom i roditelji djece s invaliditetom mlađe od 10 godina.

Najbolji esej biće izabran od strane tročlane Komisije UMHCG u kojoj će učestvovati i novinar/ka i biće nagrađen:

1.       Za prvo osvojeno mjesto jednodnevni izlet u Tirani za dvije osobe (jedna nagrada);

2.      Za drugo osvojeno mjesto poklon vaučer u vrijednosti od 20€ (dvije nagrade).

Pročitano 1672 puta Posljednja izmjena subota, 26 mart 2016 12:40
Ulogujte se da bi komentarisaliLogin to post comments

DisabilityINFO aplikacije

Video nedjelje

Posjetioci i posjetiteljke

Ko je na mreži: 83 gostiju i nema prijavljenih članova