utorak, 03 avgust 2021 13:01

Kompanija „Cakan sport“ podržala crnogorske paraolimpijce

Written by

Kompanija Cakan sport doniraće crnogorskim paraolimpijcima, učesnicima Igara u Tokiju, vaučer za trgovinu sportske opreme, saopštio je njen vlasnik Radomir Novaković.

On je kazao da su sportski rezultati koje postižu i životni uspjesi koje ostvaruju crnogorski paraolimpoijci za ponos i da zaslužuju podršku, moralnu, finansijsku i svaku drugu.

“Ovo je samo da vam poželimo srećan put. Što se nas i naše firme tiče vi ste već pobjednici. Nijesam imao sreću da izborim plasman na Olimpijske igre, ali nijesam ljubomoran na ljude koji idu tamo. Želim da im pružim podršku. Žao mi je što moja firma nije malo moćnija, ali ovo što radimo je od srca bez interesa”, rekao je Novaković.

On je naglasio da kao bivši sportista zna da prepozna kada je nekome potrebna pomoć.

“U saradnji sa mojim direktorom Suadom Hodžićem postavili smo cilj i nadamo se da ako ne bude finansijske krize gledaćemo da od septembra sljedeće godine ispoštujemo vas savez mnogo bolje nego u ovom trenutku”, kazao je Novaković.

On je poželio crnogorskim sportistima da neko od njih osvoji medalju i bude bolje plasiran od četvrtog mjesta.

“Moj sugrađanin Božidar Čarli Nikolić ima do sada najbolji rezultat na Paraolimpijskim igrama od crnogorskih sportista. Želim vam da poslije Tokija neko od vas bude najbolji”, rekao je Novaković.

Atletičlarka Marijana Goranović zahvalila se Novakoviću na donaciji i kazala da će crnogorski paraolimpijci pomoć znati da cijene.

“Veliko hvala u ime sportista. Mi ćemo najbolju zahvalnicu ispisati rezultatima u Tokiju”, kazala je Goranović.

Izvor: portal MINA News

Priredila: Anđela Miličić

Pročitano 1404 put(a)

Back to top