nedelja, 18 april 2021 11:01

SSCG: Godinu dana od prve Audio poezije

Autor:

Savez slijepih Crne Gore (SSCG), ove sedmice, od 19. do 23. marta obilježiće godinu dana od pokretanja aktivnosti Audio poezija. Riječ je o prilagođavanju poezije u audio formatu, koja je prvenstveno namijenjena osobama s oštećenjem vida kao i osobama koje preferiraju konzumiranje poezije u audio-vizuelnih objava.

Osim poezije, SSCG ističe da je sadržaj tokom prethodnih 365 dana dopunjen bajkama i basnama, a od 19. aprila, i aforizmima. Svakog ponedeljka, na JuTjub (YouTube) kanalu i na društvenim mrežama će se naći po tri aforizma.

Oni su, prethodnih mjeseci s ciljem da promovišu i afirmišu ljubitelje satire, pa tako na link https://ss-cg.org/?p=1832 možete naći nešto više o Čedu Laziću i razlog zbog koga je počeo s pisanjem aforizama, a na link https://www.youtube.com/watch?v=JDbju9WS4n4 emisiju s nagrađivanom aforističarkom Radom Draganić, koju je uredila i vodila Nevena Kovačević iz radija Feniks.

SSCG najavljuje da će nastaviti s unaprijeđivanjem sadržaja i poziva sve ljude zainteresovane da posjete JuTjub (YouTube) kanal https://www.youtube.com/channel/UCdvyiF17qzsPiDqC315IcXA i Fejsbuk (Facebook) profil https://www.facebook.com/pg/Audio-poezija-103936691300761/posts/, kao i Instagram stranicu https://instagram.com/audiopoezija?igshid=160a7uuc0uo4q

Priredio: Ivan Čović

Izvor: Saopštenje za javnost Saveza slijepih Crne Gore

Pročitano 1616 put(a)

Back to top