nedelja, 02 septembar 2018 09:46

Konkurs za izložbu fotografija „Kultura i osobe s invaliditetom“

Autor:

U okviru Međunarodnog filmskog festivala "Uhvati film – BiH" biće organizovana izložba fotografija "Kultura i osobe s invaliditetom" koja će se održati 12. i 13. oktobra u Muzičkom paviljonu "Staklenac" u Banjaluci.

Zaintresovani za učešće svoje radove trabaju slati do 15. septembra, a cilj je prikazati osobe s invaliditetom kao konzumente ili stvaraoce u kulturi, bez nametanja teme arhitektonskih barijera.

Filmski festival i izložba fotografija imaju za cilj podizanje nivoa svijesti javnosti o osobama s invaliditetom.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane pojedince i organizacije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Maksimalno dvije fotografije mogu se poslati i ne smiju biti starije od dvije godine, a autori najboljih fotografija biće nagrađeni simboličnom nagradom.

Dostavljanje radova i prateće materijale, s naznakom “Za Konkurs za izložbu fotografija „Kultura i osobe s invaliditetom””, moguće je slati na imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., poštom na adresu: Humanitarna organizacija „Partner”, Ulica Srđe Zlopogleđe 55 Banjaluka, ili ličnom dostavom na optičkom disku, u zatvorenoj koverti, u prostorije HO „Partner” svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova.

Sva pitanja u vezi s konkursom možete slati na imejl adresu:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Više informacija o pomenutom konkursu možete pronaći na sljedećem linku http://portaloinvalidnosti.net/2018/08/konkurs-za-izlozbu-fotografija-kutura-i-osobe-sa-invaliditetom/

Pripremila: Anđela Miličić

Izvor: www.mondo.ba 

 

Pročitano 536 put(a)

Back to top