19 jun 2018

Modna vila - Melani Gajdos

Postavio/la 
Ocijenite ovaj tekst
(0 glasova)

Melani je rođena sa ektodermalnom displazijom koja utiče na rast i razvoj zuba, kose, noktiju, hrskavica, znojnih žlijezda i pora, a tu činjenicu koristi da gradi jedinstveni modni imidž zasnovan na "različitosti". "Odlučna sam u tome da razbijem stereotipe i pomjerim granice surove modne industrije" izjavila je manekenka Melani Gajdos iz američke države Konektikat.

Melani Gajdos je smatrala da je moda idealna sfera i da može da je iskoristi na najbolji mogući način.  Diplomirala je umjetnost u Njujorku i radila je sa svjetski poznatim fotografima. Počela je tako što se prijavila za kasting koji je sajt "Craigslists" raspisao tražeći neobične modele. Bila je toliko specifična da je odmah pozvana na probno slikanje, a na setu je upoznala španskog modnog fotografa Eugenija Resuenka. Rekao joj je da ima veliki potencijal i da želi da radi sa njom. Ubrzo, pozvao ju je u Berlin na snimanje spota za njemački bend Ramštajn. "Sada radim kao glumica i model i to mi omogućava da dosta putujem. Bila sam u dosta zemalja i projekti na kojima sam radila su zaista nevjerovatni" ističe ova manekenka.

 

Njena poslovna baza je Njujork gdje je već snimila neke zapažene kampanje i ostvarila ulogu u jednom filmu, a učestvovala je i u humanitarnom projektu “To je ono što se nalazi unutra”. Jedna od njenih slavnih drugarica koje je javno podržavaju i prate svaki njen uspjeh je muzička zvijezda Majli Sajrus koja je navodno fascinirana Melaninom pojavom.

Pogledajte video o ovoj po svemu posebnoj i jedinstvenoj mladoj ženi!

 

Izvor: www.telegraf.rs

Pripremila: Ivana Bogdanović

Pročitano 876 puta Posljednja izmjena sreda, 01 mart 2017 14:34

Media

Ulogujte se da bi komentarisaliLogin to post comments

DisabilityINFO aplikacije

Video nedjelje

Posjetioci i posjetiteljke

Ko je na mreži: 47 gostiju i nema prijavljenih članova