ponedeljak, 21 jun 2021 12:08

U četri zida

Autor:

Život sa koronom mi je bio strašno loš, nijesam mogao da idem u školu, da se igram sa drugarima, idem na druženje, već sam stalno bio zatvoren u kući. Bio sam nervozan dok sam bio zatvoren. Jer ja volim puno da putujem, idem na izlete sa roditeljima i drugarima. 

Život poslije korone je super, ja se ponovo družim sa svojim drugarima. Volim da kampujem, igram sa drugarima i drugaricama lopte, radim vježbe, idem sa bratom u bioskop i puno se ljepše osjećam nego kada sam bio zatvoren u kući.

Autor: Luka Sekulić, JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslh lica sa invaliditetom u Opštini Danilovgrad

*Tekst je napisan u okviru Javnog poziva za takmičenje za djecu i adolescente s invaliditetom u pisanju sastava i crtanju na temu: Svijet poslije epidemije COVID-19 u okviru projekta Osnaživanje i kvalitetno uključivanje kroz pomoć, pravne informacije i podršku (EQUALIS – Empowerment and Quality inclUsion through Assistance and Legal Information and Support) koji UMHCG sprovodi uz finansijsku podršku UNICEF-a (Predstavništvo u Crnoj Gori).

Napomena: UMHCG je navedeni tekst objavilo uz saglasnost roditelja/porodica.

Pročitano 984 put(a)

Back to top