sreda, 17 april 2019 21:34

Najava: UMHCG sjutra učestvuje na „Danu otvorenih vrata“

Autor:

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore (SPUCG) organizuje “Dan otvorenih vrata”, namijenjen prvenstveno maturantima srednjih škola u Crnoj Gori, koji će se održati sjutra, 18. aprila od 10 do 16 časova, u Univerzitetskom sportsko kulturnom centru.

Na pomenutom događaju Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore će, drugu godinu zaredom, imati priliku da predstavi svoj promotivni materijal iz oblasti obrazovanja i informiše buduće studente o servisima podrške koje nudimo podredstvom Studentske savjetodavne kancelarije. Sve navedeno ima za cilj informisanje i uključvanje mladih s invaliditetom u obrazovni sistem.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade s invaliditetom koji namjeravaju da nastave svoje školovanje da posjete štand Udruženja i informišu se o tome kakvu podršku mogu dobiti  kada je u pitanju upis na fakultet.

Istog dana, u istom prostoru, u Univerzitetskom sportsko - kulturnom centru biće otvoren i Sajam sezonskih poslova Summer Job (Samer Džob), koji organizuje Studentski parlament UCG u saradnji s Univerzitetom i partnerskim studentskim organizacijama.

Predstavnici svih 19 fakultetskih jedinica Univerziteta Crne Gore će buduće studente upoznati sa studijskim programima i radom fakulteta, kao mogućnostima zapošljenja po završetku te visokoškolske ustanove.

Pripremila: Anđela Miličić

 

Pročitano 1973 put(a)

Back to top