ponedeljak, 04 mart 2019 09:01

Najava: UMHCG organizuje peti info štand u okviru projekta “Umrežavanjem do boljeg rada”

Autor:

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore u okviru projekta Umrežavanjem do boljeg rada, u utorak 5. marta, s početkom u 11.30 časova organizovaće info štand u Kotoru.

Pomenuta aktivnost se organizuje u cilju podizanja svijesti među opštom javnosti o pravima osoba s invaliditetom, ali i promovisanja aktivnosti realizovanih u toku projekta.

Kako bi razgovarali o značaju Mreže organizacija osoba s invaliditetom Crne Gore formirane u sklopu projekta do sada smo organizovali četiri jednodnevna  info štanda na otvorenom prostoru u četiri crnogorska grada. Pored ovoga, u narednom periodu će Mreža organizovati još jedan, ujedno i poslednji info štand u Podgorici. Na info štandovima projektni tim iz UMHCG će razgovarati s građanima o ljudskim pravima osoba s invaliditetom, razmjenjujući s njima stavove i odgovarajući na pitanja i dileme građana.

Aktivnost je dio projekta Umrežavanjem do boljeg rada kojeg sprovode UMHCG i CRNVO uz finansijsku podršku Evropske unije, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

 

Pripremila: Anđela Miličić

Pročitano 2016 put(a)

Back to top