ponedeljak, 17 jun 2019 09:59

Najava: Duh aktivizma - četvrti NVO EXPO sajam nevladinih organizacija

Autor:

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) - Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori organizuje četvrti po redu NVO EXPO – Sajam nevladinih organizacija. Slogan sajma je Duh aktivizma.

Sajam će se održati u Beranama, 22. juna  2019. godine.

Na sajmu će se sa svojim štandom predstaviti i UMHCG gdje će tom prilikom, između ostalog, promovisati Studentsku savjetodavnu kancelariju, kao i brojne druge promotivne materijale koji se odnose na oblast ljudskih prava OSI. 

Na sajmu će se predstaviti 36 izlagača, a njegov cilj je da unaprijedi i poveća vidljivost aktivnosti organizacija civilnog društva (OCD) i njihove uloge u demokratskim procesima. Takođe, Sajam ima svrhu da doprinese poboljšanju javnog imidža i kredibiliteta organizacija civilnog društva u Crnoj Gori.

Sajam je jedna od aktivnosti projekta Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori  koji Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) sprovodi u partnerstvu sa NVO Bonum iz Pljevalja, NVO Nada iz Herceg Novog, Novi horizont iz Ulcinja i Bjelopoljskim demokratskim centrom. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansiran je od strane Ministarstva javne uprave.

Pripremila: Anđela Miličić

Pročitano 2797 put(a)

Back to top