utorak, 13 septembar 2022 09:42

Javni poziv za prijavu za Online radionice o učešću OSI u kulturnom životu

Written by

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) organizuje online Radionice o učešću OSI u kulturnom životu.

Radionice se organizuju s ciljem podizanja svijesti različitih aktera kulturnog života iz regiona.

Radionice će biti u online formatu, a na njima će biti obrađene sljedeće teme: Modeli pristupa invaliditetu kroz umjetnost i kulturu, zastupljenost OSI u medijima i prikazivanje OSI u filmu, dostupnost kulture i umjetnosi OSI, način poboljšanja zastupljenosti i učešća OSI u kulturi i umjetnosti i sl.

Učešće na Radionici mogu uzeti osobe sa inaliditetom zainteresovane za umjetnost, OSI angažovane u organizacijama civilnog društva ili predstavnici organizacija osoba sa invaliditetom kao i predstavnici institucija kulture i umjetnosti.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da nam pošalju prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 15.oktobra 2022. a za sva dodatna pitanja organizacione i tehničke prirode informacije se mogu dobiti na telefon: 020/265-650 i 069/385-981 od ponedeljka do petka u vrijeme od 8.30 do 16.00 časova.

Aktivnost se realizuje kroz projekat Inkluzija umjetnika (ARTiculate inclusion) – koji sprovodi UMHCG uz finansijsku podršku Fonda za Zapadni Balkan.

Pročitano 708 put(a)

Back to top