petak, 13 jul 2018 19:22

Javni poziv za studente s invaliditetom za učešće u dvomjesečnoj radnoj praksi u okviru projekta „Uključi, osnaži, zaposli me!“  

Autor:

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore poziva zainteresovane studente s invaliditetom s teritorije Crne Gore da se prijave za učešće na dvomjesečnoj radnoj praksi koja bi se obavljala kod različitih poslodavaca s ciljem olakšavanja tranzicije studenata s invaliditetom iz obrazovnog procesa na tržište rada.

Kroz Servis za zapošljavanje obezbijedićemo plaćenu dvomjesečnu radnu praksu za troje mladih s invaliditetom kod različitih poslodavaca iz privatnog sektora.

Ovim putem pozivamo studente da se izjasne kod kojih poslodavaca bi voljeli da odrade radnu praksu.

Pomenuta aktivnost će biti sprovedena u okviru projekta “Uključi, osnaži, zaposli me!” koji je finansijski podržan od strane Ministarstva sporta kroz konkurs za dodjelu sredstava omladinskim organizacijama za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade u 2018.

Predviđeno je da dvomjesečna radna praksa počne u septembru. Kroz ovu aktivnost, mladi s invaliditetom će imati priliku da osjete radnu atmosferu prije formalnog zaposlenja i steknu znanja, vještine i iskustvo koje će im pomoći da se kasnije lakše uključe na tržište rada. Nakon obavljene prakse svi polaznici/ce dobiti Uvjerenja.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti najkasnije do petka 27. jula, putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili posredtsvom FB stranice Udruženja.

Potrebno je da uz prijavu kandidati dostave kratku biografiju i motivaciono pismo.

Pripremila: Ivana Bogdanović 

Pročitano 3525 put(a)

Back to top