nedelja, 18 novembar 2018 17:52

Javni poziv poslodavcima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori za zapošljavanje pripravnika osoba s invaliditetom

Autor:

 

Caritas Bosne i Hercegovine za potrebe projekta POWER: Stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom, raspisao je javni poziv poslodavcima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori za zapošljavanje pripravnika osoba s invaliditetom.

Nakon prijava biće izabrano 20 poslodavaca, po deset iz obje zemlje koje učestvuju u projektu.

Pripravnički program je plačen u maksimalnom iznosu od 500,00 eur mjesečno u bruto iznosu, što uključuje cjelokupan trošak pripravničkog angažmana. Pripravnički program trajaće 12 mjeseci.  

Pravo prijava na javnom pozivu imaju registrovani pravni subjekti (javna ustanova, institucija, privredno društvo, privatni preduzetnik, nevladina organizacija i sl.) iz Sarajeva, Mostara, Kotora i Berana, koji su izmirili sve zakonske obaveze prema zaposlenima i koji nijesu u stečajnom postupku. Poslodavci iz drugih mjesta koja pripadaju području Programa prekogranične suradnje između BiH i Crne Gore se mogu uzeti u razmatranje.

Prijavni formular, ToR za pripravnike i javni poziv za pripravnike dostupni su na linku: https://www.mreza-mira.net/vijesti/poslovi/poziv-poslodavcima-zaposljavanje-pripravnika-osoba-s-invaliditetom/

Javni poziv je otvoren do 20.11.2018. Za detaljnije podatke možete se obratiti i g-dinu Marku Đeloviću, projekt koordinatoru u ime Caritasa Barske nadbiskupije putem mejla:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Pripremila: Marina Vujačić

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

 

Pročitano 1989 put(a)

Back to top