nedelja, 15 novembar 2015 15:26

UMHCG raspisuje konkurs za esejsko takmičenje

Autor:

Povodom mjeseca podizanja svijesti o invaliditetu, a uoči Međunarodnog dana tolerancije 16. novembra, Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore u okviru svojih aktivnosti koje realizuje u ovom mjesecu raspisuje:

KONKURS ZA ESEJSKO TAKMIČENJEUMHCG poziva sve zainteresovane da se prijave na literarno takmičenje na teme:

1. Vide me, dakle postojim!

2. Moja različitost - moje pravo!

3. Slobodna tema


Predložen je veći broj tema kako bi takmičari bili u prilici da odaberu onu temu koja je najbliža njihovom iskustvu i time daju svoj doprinos aktivnostima u okviru mjeseca podizanja svijesti o invaliditetu.
Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u literarnom takmičenju treba da do 30. novembra pošalju esej od 1500 riječi na jednu od gore navedenih tema na mejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naznakom u mejlu „Esejsko takmičenje“.


Takmičari koji šalju svoje eseje u mejlu treba da napišu ime i prezime, mjesto iz kojeg dolaze i kontakt telefon. Prema pravilima takmičenja svako može poslati po jedan esej na bilo koju od ponuđenih tema.

Sve eventualne sporove i primjedbe riješiće članovi UMHCG.

Pravo učešća na konkursu za esejsko takmičenje imaju osobe s invaliditetom i roditelji djece s invaliditetom mlađe od 10 godina.

Najbolji esej biće izabran od strane tročlane Komisije UMHCG u kojoj će učestvovati i novinar/ka i biće nagrađen:

1. Za prvo osvojeno mjesto jednodnevni izlet u Tirani za dvije osobe (jedna nagrada);

2. Za drugo osvojeno mjesto poklon vaučer u vrijednosti od 20€ (dvije nagrade).

Pročitano 1882 put(a)

Back to top