nedelja, 16 septembar 2018 21:44

Marin Avila – za nju ne postoje granice

Autor:

Dvadesetjednogodišnja Marin Avila iz Španije nosila je modele na reviji na Njujorškoj nedelji mode i kako kaže pokazala svijetu da za nju "ne postoje granice". Ova mlada djevojka učestvovala je na reviji za američku dizajnerku Tališu Vajt, na kojoj je promijenila više kombinacija i večernjih haljina. Marijan su iz publike bodrili roditelji i braća. 

Avila je rođena u Benidormu, gradu u istočnom dijelu Španije. Odmalena je htjela da bude model i glumica. "Jako sam srećna i jako mi se sviđa pista. Htjela sam da pokažem svijetu da ne postoje granice", rekla je mlada manekenka.

Dizajnerka Tališa Vajt (25) dodala je kako je zvijezda njene revije privukla pažnju vodećih modnih magazina i dizajnera posle nastupa.

"Ona je baš tražen supermodel. Jako mi je drago zbog nje. Sastaje se s Vogom, Harpers Bazarom. Odlazi u različite modne agencije i u razne šou-rumove", rekla je Vajtova. 

Inkluzivnost je bila tema njene kolekcije, koja se estetski temelji na svečanim toaletama. "Želim da pokažem različite tipove devojaka, od onih koje se takmiče na izborima za mis do modela koji su osobe s Daun sindromom, modela koji su osobe niskog rasta. Sve su one moje 'it' djevojke", zaključila je dizajnerka.

Pripremila: Anđela Miličić

Izvor; superzena.b92.net

 

Pročitano 3843 put(a)

Back to top